Sloop Gebouw Rijkswaterstaat Assen

Het doel van dit project was om het bestaand gebouw te slopen om ruimte te maken voor de nieuwbouw. 

Verder lezen...

Herinrichting oefenterrein Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) Assen

Naar aanleiding van de eisen van de gemeente Assen ten aanzien van de positie en uitstraling van de oefencontainers op het terrein van DV&O in Assen zijn deze oefencontainers verplaatst naar een andere locatie op het terrein en is de uiterlijk van de containers aangepast- met hout bekleed. 

Verder lezen...

Hofkwartier Leeuwarden (rechtbank Leeuwarden)

In dit project moest de indeling van het Hofkwartier aangepast worden om aan de nieuwe behoeftes van de gebruiker te voldoen. Dit in verband met de organisatorische zaken en geplande verbouwingen van andere gebouwen van de rechtbank. 

Verder lezen...

Tijdelijke Huisvesting Rijkswaterstaat (RWS) Leeuwarden

Het doel van dit project was om de tijdelijke huisvesting van de Rijkswaterstaat Leeuwarden te realiseren in een bestaand kantoorgebouw in Leeuwarden. Dit in verband met de verbouwing van het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat.

Verder lezen...

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.