Bouwkundig advies

Bouwtechnische gebreken, aankoopplannen van een bedrijfsgebouw of woning, plannen voor een interne verbouwing, uitbreiding van het pand; er zijn verschillende situaties te bedenken waarin u een deskundig adviesrapport nodig heeft. 

Door het jarenlang uitvoeren van bouwkundige en onderzoeken heeft RaNo+ veel kennis in huis. Hierdoor zijn wij in staat om u van goed bouwadvies te voorzien.

Ondersteuning voor andere partijen

Een bouwproject wordt zelden door één partij uitgevoerd. Het is een complex samenwerkingsverband tussen architecten, aannemers, onderaannemers, installateurs en vele anderen. Iedere partij heeft zijn eigen specialisme. RaNo+ kan al deze specialisten ondersteunen bij de voorbereiding en er zo voor zorgen dat de werkzaamheden die zij verrichten optimaal op elkaar zijn afgestemd en dat u een goed bouwadvies krijgt.

Wij hebben veel expertise in huis voor het maken van diverse metingen en berekeningen. Wij kunnen uw bouwaanvragen voor u verzorgen of een beoordeling maken van uw bouwplannen.

Onze berekeningsrapportage zijn standaard voorzien van adviezen en voorstellen voor mogelijke verbeteringsmaatregelen.

Meer weten?

Een gedegen bouwkundig onderzoek vormt een goede basis voor uw bouw- of verbouwplannen. Neem contact op voor meer informatie over bouwadvies van RaNo+.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.