Huisvestingsadvies

Hoge energiekosten, slechte ventilatie, gebrek aan daglicht of gewoonweg een (te) hoge huurprijs; er zijn talloze redenen waarom gebruikers van gebouwen niet tevreden zijn. Ook kan het gebouw aan renovatie toe zijn.

RaNo+ ondersteunt huurders en eigenaren van gebouwen, institutionele partijen en particulieren met het geven van advies over huisvesting. We onderzoeken het interieur en beoordelen kritisch de staat ervan. Vervolgens kunnen we in overleg een verbeterplan opstellen.

Zakelijk evenwicht

Het is van groot belang voor het optimaal functioneren van een organisatie dat er een gezond evenwicht bestaat tussen de (bedrijfs)activiteiten en de accommodatie. Soms kan het lastig zijn om dit evenwicht te bewaken. Organisaties zijn voortdurend in beweging. Om de huisvesting toekomstbestendig te laten zijn, is een strategisch huisvestingsplan eerder noodzaak dan een luxe. RaNo+ kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorinnovatie en implementatie van nieuwe concepten, en zijn in staat om de huisvesting te laten aansluiten bij uw organisatiestructuur.

Meer weten?

Bij een huisvestingsadvies werken we samen met andere specialisten, zodat u een op maat gesneden advies ontvangt. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.