• Home
  • Disclaimer & privacybeleid

Disclaimer & privacybeleid

Disclaimer

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel wij proberen om deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Onze voorwaarden en tarieven kunnen aan verandering onderhevig zijn. RaNo+ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. (Prijs)wijzigingen en correcties voorbehouden.

RaNo+ is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website geplaatste links naar websites van derden.

Privacybeleid

RaNo+ hecht grote waarde aan uw privacy. De gegevens die wij van u ontvangen om met u te communiceren, zullen wij nooit verstrekken aan anderen. Dit geldt vanzelfsprekend eveneens voor materiaal dat wij van u krijgen met betrekking tot opdrachten.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.