RaNo+ gebruikt Archicad voor BIM

RaNo+ gebruikt Archicad voor BIM!

Wij hebben de keuze gemaakt voor het gebruik van Archicad voor de tekenwerkzaamheden en BIM. Niet alleen voor de bouwkundige zaken, maar ook voor de integratie van de installatietechnische zaken in (uw) BIM model door middel van MEP Modeller. 
Mocht u meer informatie willen hebben over de eventuele mogelijkheden voor u, stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op een van onze telefoonnummers. 

Verbouwing 1e verdieping van Vos Interieur

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid.

Verder lezen...

Huisvesting advies voor de gemeente Oldambt

In samenwerking met BAM Techniek hebben wij een huisvestingsadvies gemakt voor de gemeente Oldambt. Dit in verband met de ambitie van de gemeente om energiebesparende maatregelen te treffen om de huisvesting energiezuiner te maken.

Verder lezen...

Tijdelijke schoollokalen GA de Ridderschool in Beilen

In opdracht van Stichting Kits Primair hebben wij de verplaatsing van de tijdelijke schoolokalen begeleid voor de GA de Ridderschool in Beilen.

Verder lezen...

RaNo+ gebruikt Kubus STABU

RaNo+ gebruikt nu Kubus STABU voor het maken van de bestekken

Wij zijn in oktober 2015 overgestapt naar een besteksoftware van Kubus. Dit om voor onze klanten bestekken te kunnen maken volgens STABU systematiek. Volgens de verwachtingen zullen wij straks ook overstap maken naar Kubus Spexx om alle opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn met ons nieuw bestek-software.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.