Vos Interieur 2e fase ook opgeleverd

Langs de A7, tegenover het gebouw van de Gasunie, ligt het karakteristieke kantoorgebouw van Vos Interieur. De 3e verdieping is omgetoverd tot een kantoorgebied waar een aantal ICT bedrijven hoogwaardige huisvesting heeft. RaNo+ was ook bij de 2e fase betrokken als adviseur en projectleider.

Inmiddels is ook fase 2 opgeleverd. De nieuwe kantoren zijn ontworpen door Bart Vos en helemaal in stijl van Vos Interieur, met mooie meubels en knallende kleuren. Technisch bekeken zijn de nieuwe kantoren voorzien van airco's, nieuwe akoestische plafonds en mooie glazen wanden. Ook de elektra en vooral data-  installaties zijn aangepast om aan de hoge eisen van nieuwe huurders te voldoen. 

Meer weten?

Ook voor uw bouwplannen is RaNo+ uw partner. Niet alleen voor bouwkundig advies, maar ook voor projectmanagement. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.