• Home
  • Nieuws
  • Tijdelijke schoollokalen GA de Ridderschool in Beilen

Tijdelijke schoollokalen GA de Ridderschool in Beilen

In opdracht van Stichting Kits Primair hebben wij de verplaatsing van de tijdelijke schoolokalen begeleid voor de GA de Ridderschool in Beilen.

Dit project omvatte het benodigde tekenwerk voor de offerteaanvraag. Hiernaast hebben wij de bouwaanvraagstukken gemaakt. In de uitvoeringfase heben wij de verplaatsing als diretievoerder begeleid. De units zijn door de firma Keizer Unitbouw verplaatst en aangepast zodat de schoolokalen optimaal en tot alle tevredenheid gebruikt kunenn worden. De lokalen zijn in de zomervakantie 2015 geplaatst. De uitvoering was op tijd gereed voro de start van een nieuw schooljaar.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.