Nieuwe website online!

De nieuwe website van RaNo+ is online! 

In verband met professionalisering van onze uitstraling en een betere vindbaarheid op internet hebben we in voorjaar besloten om een nieuwe website te laten ontwerpen.

Na een offertetraject heeft firma Praes uit Groningen opdracht gekregen om onze nieuwe website te ontwerpen en bouwen.

Het resultaat is perfect en voldoet aan al onze wensen. Niet alleen de lay-out en de uitstraling van de website, maar ook het bijhouden van de website door middel van een goed werkende CMS systeem is perfect.

Complimenten aan Praes voor hen werk!

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.