Over ons

RaNo+ is gespecialiseerd in bouwkundige vraagstukken. Bouwregelgeving heeft voor ons geen geheimen en vol overgave werken we aan een oplossing voor uw bouwkundig project, of dat nu een probleemsituatie, verbouwingswens of voornemen tot uitbreiding is.

Onafhankelijk en objectief

Bij grote en complexe bouwprojecten is het belangrijk dat u ondersteund wordt door een onafhankelijke bouwkundig specialist. Een objectieve adviseur die niet verbonden is aan de uitvoerder van het project. Als expert in de markt levert RaNo+ deze specialisten om uw bouwproject tot een succesvol einde te brengen.

Toegevoegde waarde van RaNo+

Als wiskundig symbool staat de + voor toegevoegde waarde. Zo kunt u RaNo+ ook beschouwen: van toegevoegde waarde voor uw bouwproject.

  • we leveren PRINCE2-gecertificeerde professionals voor projectmanagement
  • op basis van onze no-nonsense-aanpak zijn we altijd 'to-the-point' en geven we heldere adviezen
  • waar nodig schakelt RaNo+ andere experts in tijdens het project
  • we hebben een jarenlange ervaring en de relevante bouwregelgeving heeft geen geheimen voor ons
  • we zijn flexibel, werken snel en tegen een marktconforme prijs

Meer weten?

RaNo+ werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, (bouwkundig) ingenieursbureau's en gemeenten. En óók u zijn we graag van dienst met onze bouwkundige expertise. Neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.