Tijdelijke huisvesting Doc-Direkt

In verband met de renovatie van het pand van Doc-Direkt in Winschoten moet er een tijdelijke huisvesting worden gerealiseerd. RaNo+ is door het Rijksvastgoedbedrijf gevraagd om de realisatie van deze tijdelijke huisvesting te begeleiden.

Verder lezen...

Verbouwing Rechtbank Groningen

In verband met de fusie van de drie noordelijke rechtbanken heeft RaNo+ in opdracht van de Rijksgebouwendienst de technische stukken gemaakt en de verbouwing begeleid van het gebouw aan het Guyotplein 1 in Groningen.

Verder lezen...

Nieuw kantoor & bedrijfshal Warnier precisiemetaal

Firma Warnier Preciemetaal heeft RaNo+ gevraagd om een instalaltieconcept voor de nieuwbouw van het nieuw kantoor en bedrijfshal te maken. Tevens heeft RaNo+ opdracht gekregen voor het maken van het bestek. Hiernaast begeleiden wijde nuts- en aanbestedingstraject op het installatiegebied.      

Verder lezen...

Nieuw kantoor en magazijn ECOstyle

In samenwerking met Zethoven Bouwplangroep ontwikkelen wij een energie en installatieconcept voor het nieuw te bouwen kantoor en de bijbehorende magazijn van firma ECOstyle. Voor beide pandnen gelden strenge energie- en duurzaamheidseisen omdat beide aan beoordeling BREEAM Outstanding moeten voldoen.      

Verder lezen...

Installatieonderzoek voor Lefier Emmen

RaNo+ is door Lefier Emmen gevraagd om en advies uit te brengen voor drie woningflats in Emmen. Het advies was gericht vooral op de verwarmingsinstallaties, bewonersklachten en mogelijke legionellarisico's van de waterleidingen.   

Verder lezen...

Vervanging deurdrangers GGZ Bankenbos

In de GGZ inrichting Bankenbos te Veenhuizen is RaNo+ als adviseur en directievoerder betrokken bij de renovatie en vervanging van de deurdrangers in alle GGZ- paviljoens van GGZ.     

Verder lezen...

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.