Vervanging deurdrangers GGZ Bankenbos

In de GGZ inrichting Bankenbos te Veenhuizen is RaNo+ als adviseur en directievoerder betrokken bij de renovatie en vervanging van de deurdrangers in alle GGZ- paviljoens van GGZ.     

Rol/taken:
In verband met de beschadigingen en gebruiks van de huidige deurdrangers in de woonkamers en gangn van de paviljoens is besloten om de deurdrangers te vervangen. RaNo+ is door de Rijksgebouwendienst gevraagd om een advies uit te brengen voor de vervanging van de durdrangers en het bestek te maken voor de uitvoering van deze werkzamheden. Tevens is raNo+ gevragd om de bouwbegeleiding te verzorgen.

Kosten:
De geraamde bouwkosten bedragen circa € 26.000,- exclusief btw.  

Uitvoeringsperiode:
Project is in de uitvoering, de werkzamheden op locatie zullen in januari 2013 starten. Oplevering is gepland op februari 2013.  

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.