Tijdelijke huisvesting Doc-Direkt

In verband met de renovatie van het pand van Doc-Direkt in Winschoten moet er een tijdelijke huisvesting worden gerealiseerd. RaNo+ is door het Rijksvastgoedbedrijf gevraagd om de realisatie van deze tijdelijke huisvesting te begeleiden.

Onze werkzaamheden omvatten het compleet pakken aan de adviesstukken. In nauwe samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf en de gebruiker hebben wij eerst het hele plan voorbereid. Wij hebben onder andere alle bouwkundige- en installatietechnische zaken verzorgd, de bijbehorende bestekken en tekeningen gemaakt. Verder hebben wij het bouwaanvraagtraject verzorgd. Naast de advieswerkzaamheden doen wij ook de bouwbegeleiding van het hele traject. Verwachte datum van de oplevering is eind 1e kwartaal 2016.

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.