Referenties

Met gepaste trots presenteren wij enkele van onze referenties:
Wij maken gebruik van de diensten van RaNo+ naar volle tevredenheid. Met name op het gebied van inhoudelijke kennis, oplossingsgerichtheid en pro-activiteit.
Lindsey Agema, Waarborg Vastgoed
RaNo+ heeft de bouwcommissie van studenten hockeyvereniging GCHC op een zeer prettige en professionele manier ondersteund in het proces naar de bouw van het nieuwe clubhuis van GCHC. Naast de professionele ondersteuning is Radek Nosek een ontzettend plezierig persoon in omgang en staat hij altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden.
Daniel de Jong, vz. bouwcommissie GCHC
Mijn ervaring met Rano+ is dat het bureau een snelle correcte werkwijze hanteert, met als resultaat een goed advies of product.
Sander Kroondijk, Adviesbureau VanderWeele
Vanwege een aanstaande heronderhandeling met een grote huurder wilden wij een uitgebreide inventarisatie van de (on-)mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming van het gebouw. RaNo+ heeft vervolgens op korte termijn een compleet rapport gepresenteerd op basis waarvan wij beslissingen konden nemen en de strategie konden bepalen. Zelfs subsidieregelingen zijn door RaNo+ beschreven, voor een kostenbewuste vastgoedbelegger een ‘hot item’!
Martijn Roorda, Assetmanager bij Hanzevast Real Estate
Naast de kwaliteit van het, door RaNo+, voor ons getekende werk is met name de snelheid en flexibiliteit perfect. Onze opdrachtgevers, bouwers van onder andere electriciteitscentrales (Eemshaven, Flevocentrale, Wilhelmshaven), underground gas storages, overige industrie en grote utiliteitsbouw willen snel de opleverdocumenten en as built tekenwerk. Ideaal is het 's middags digitaal aanleveren van het tekenwerk en dan is het de volgende dag, of meteen na het weekend, klaar om te verzenden naar opdrachtgevers. Verder is de persoon Radek erg prettig in de omgang, hij denkt goed mee, lanceert goede ideeën en is helder en duidelijk in de communicatie.
Erik Sijbring, Van der Heide Bliksembeveiliging
De heer Radek Nosek heeft voor Domesta het toezicht gehouden op ons project van 39 woningen in Hoogeveen. Dit project, Hunze genaamd bevatte onder meer sloop, nieuwbouw woningen en aanleg van een complete wijkinfra met wegen, parkeren, nutsvoorzieningen en regenwaterbuffering. Radek heeft vanuit zijn eigen bedrijf Rano+ goed gestuurd op kwaliteit, voortgang en communicatie. Belangrijk aspect was ook het zo realiseren van de nieuwbouw dat een lage onderhoudsnorm gerealiseerd kon worden. Dit is naar onze mening goed gelukt en Domesta is zeker tevreden met het eindresultaat..
Peter Hemrica, Projectleider Vastgoedontwikkeling, Domesta

Wat onze klanten zeggen

Radek heb ik ervaren als een deskundige op zijn vlak die ook meedenkt in het project om het maximale eruit te halen. Hij levert een adequate en snelle dienstverlening. (...)

Bas van Bussel, Bouwkundig teken- en adviesbureau Basvanbussel

Recent uitgevoerd

In het pand van Vos Interieur in Groningen bekend als Maupertuus hebben wij de verbouwing van de 1e verdieping begeleid. Het werk omvatte het maken van de installatiestukken (tekeningen en bestek) voor de aanpassing van de klimaatbeheersing en elektrazaken. Hiernaast hebben wij begeleiding uitgevoerd van de aanbesteding voor zowel bouwkundige- en installatietechnische zaken. RaNo+ verzorgde vervolgens ook de coördinatie van de constructieve adviezen i.v.m. nieuw openingen in de achtergevel. Deze moesten in de bestaande prefab-wanden gemakt worden. Tijdens de uitvoering heeft RaNo+ als projectcoördinator gefunctioneerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. De verbouwing is begin oktober 2015 afgerond en de ruimten zijn inmiddels in gebruik door de nieuwe huurder.